Nollaa laitteen asetukset

Huom. Jos näyttö käyttää USB-tikulta toimivaa iDiD-toistinta, poista tikku koneesta ennen toimenpidettä ja lisää tikku takaisin sen jälkeen.

1. Paina kaukosäätimen Settings-painiketta noin 5 sekunnin ajan, kunnes ruudun vasempaan ylänurkkaan ilmestyy tyhjä harmaa ilmoitusruutu.
  2. Avataksesi näytön asetusvalikon näppäile 0 0 0 0 ja paina OK.
  3. Valitse kohdasta Signage Setup alimmaisena oleva toiminto Factory reset.