Laitteen nollaus tapahtuu seuraavasti:

1. Paina kaukosäätimen Settings-painiketta n. 5 s. ajan, kunnes vasempaan ylänurkkaan tulee tyhjä harmaa ilmoitusruutu.
  2. Näppäile 0 0 0 0 ja paina ok, niin näytön asetusvalikko avautuu
  3. Valitse kohdasta Signage Setup alimmaisena oleva toiminto Factory reset

Jos näyttö käyttää USB-tikulta toimivaa iDiD-toistinta, poista tikku koneesta ennen toimenpidettä ja lisää tikku takaisin sen jälkeen.