iDiD Playerin asennusta WebOS 2.0 -laitteisiin ei tueta 20.6.2019 alkaen.
SSSP3 saattavat edelleen pystyä näyttämään yksinkertaista iDiD-sisältöä.

SSSP3-laitteissa ei tueta videoiden näyttämistä. Lisäksi suosittelemme siirtymätehosteeksi suoran leikkauksen käyttöä parhaan toimintavarmuuden saavuttamiseksi.

Offline-tila ei ole tuettuna.

Suosittelemme ulkoisen toistintietokoneen käyttöä.

1. Pura oheinen tiedosto tyhjälle Fat32-formatoidulle USB-muistitikulle.
    • Muistitikun juuressa tulisi olla AutoPlay -kansio.
  2. Liitä USB-tikku laitteeseen.
  3. Rekisteröi toistin tai lähetä rekisteröintikoodi iDiD-tukeen osoitteeseen support@idid.fi.

WebOS 2.0 käyttää player-koodia osoitteessa https://idid2.fi/player/webos2