Kun LG:n infonäyttöjä otetaan käyttöön, on syytä aluksi määritellä maa- ja aika-asetukset seuraavasti:

1. Valitse kieliasetuksista Suomi.

2. Sen jälkeen valitse maanosa Eurooppa.

3. Ja sen jälkeen vielä maa-asetuksena Suomi.

4. Tämän jälkeen aseta aika-asetukset. Klikkaa kaukosäätimen Settings-painiketta ja valitse ruudulta Aika.

5. Määrittele kellonaika kohdassa Kello.

6. Mikäli automaattinen aika ei tuo oikeaa kellonaikaa näytille, aseta aika-asetukset manuaalisesti kaukosäätimen avulla.

Voit tämän jälkeen määritellä näytön automaattisen käynnistyksen ja sammutuksen asetukset. Ohjeet siihen löytyvät tästä.