Kun LG:n infonäyttöjä otetaan käyttöön, on syytä aluksi määritellä maa- ja aika-asetukset seuraavasti:

1. Valitse kieliasetuksista "Suomi"

2. Sen jälkeen valitse maanosa "Eurooppa"

3. Ja sen jälkeen vielä maa-asetuksena "Suomi"

4. Tämän jälkeen asetetaan aika-asetukset. Klikkaa kaukosäätimen "Settings-nappia" ja valitse "Aika" -asetukset:

5. Kellonaika määritellään kohdasta "Kello":

6. Mikäli automaattinen aika ei tuo oikeata kellonaikaa näytille, asettele aika-asetukset manuaalisesti kaukosäätimen avulla:

Voit tämän jälkeen määritellä näytön automaattisen käynnistyksen ja sammutuksen asetukset. Ohjeet siihen löytyvät tästä.