Nämä ohjeet on tarkoitettu LG:n infonäytöille, kuvat mallisarjasta SE3D.

1. Tarkista ensin, että näytön alue-, päivämäärä- ja aika-asetukset ovat kunnossa. Ohje näiden asettamiseen löytyy tästä.
  2. Avaa kaukosäätimestä asetusvalikko painamalla Settings-painiketta ja valitse ruudulta Aika.

3. Siirry Aika-asetuksissa kohtaan Sammutusaika. Valitse Lisää aikataulu.

4. Tee kaukosäätimellä haluamasi sammutusaikakalenteri. Tässä esimerkissä näyttö sulkeutuu päivittäin kello 22.10. Voit tehdä useita ajastuksia, esimerkiksi eri ajastukset arkipäiville ja viikonlopuille.

5. Luo tämän jälkeen käynnistysaikataulu. Valitse Aika-valikossa Avausaika ja Lisää aikataulu ja toista ohjeen kohta 4 käynnistysaikataulujasi käyttäen.
    • Huom. Avausajan asetuksiin on määriteltävä myös infonäytön tulolähde (jos ulkoinen iDiD-toistintietokone on liitetty HDMI2-tuloon, valitse Tulo-kohtaan tämä sama HDMI2).
    • Kuten sammutuskalenterissakin, voit tehdä useita avauskalentereita esimerkiksi arkipäiville ja viikonlopuille. Tässä esimerkissä näyttö kytkeytyy päälle automaattisesti joka viikonpäivä kello 08.30 ja ryhtyy näyttämään signaalia HDMI2-kanavalta.