LG:n infonäytöille, kuvat mallisarjasta SE3D

1. Tarkisita, että näytöllä on alue-, päivämäärä- ja aika-asetukset kunnossa. Ohje näiden asettamiseen löytyy tästä.

2. Avaa kaukosäätimestä asetusvalikko "Settings" -napista

3. Siirry Aika-asetuksissa kohtaan Sammutusaika. Valitse "Lisää aikataulu":

4. Tee kaukosäätimellä haluamasi sammutusaikakalenteri. Tässä esimerkissä näyttö menee päivittäin kiinni kello 22:10. Voit tehdä useita ajastuksia, esimerkiksi omat arkipäiville ja omat viikonlopuille.

5. Tämän jälkeen luodaan käynnistysaikataulu Aika / Avausaika -valikosta samaan tyyliin kuin sammutusaikakin. HUOM! Avausajan asetuksiin on määriteltävä myös infonäytön tulolähde (jos ulkoinen iDiD-toistintietokone on liitetty HDMI2-tuloon, valitaan Tulo-kohtaan tämä sama HDMI2).

Kuten sammutuskalenterissakin, voidaan tehdä avauskalentereita useita esim. arkipäiville ja viikonlopuille. Tässä esimerkissä näyttö kytkeytyy päälle automaattisesti joka viikonpäivä kello 08:30 ja ryhtyy näyttämään signaalia HDMI2-kanavalta.