Aseta selainnäkymä käynnistymään koneen käynnistyessä

1. Avaa kaukosäätimellä MENU-valikko ja siirry kohtaan System.
  2. Siirry kohtaan Auto Source Switching ja vaihda asetukset:
Auto Source Switching
On
Primary Source Recovery
On
Primary Source
HDM1
Secondary Source
Web Browser
  1. Poistu MENU-valikosta painamalla kaukosäätimestä EXIT.

Aseta selaimen avaussivu ja asetukset

1. Valitse kaukosäätimen SOURCE-painikkeella Web Browser ja sen yläpuolelta Settings.
  2. Aseta selaimen asetukset:
Refresh Interval
30 min
Zoom
100%
Home Page
Custom
Custom
http://idid2.fi/player/
  1. Poistu valikosta painamalla Close.

Rekisteröi iDiD-toistin

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen. iDiD-toistimen käynnistyessä ruudulle ilmestyy rekisteröintikoodi. Ilmoita se iDiD-tukeen puhelimitse numeroon 010 281 4350, sähköpostilla osoitteeseen support@idid.fi tai tikettinä tukisivustomme kautta.