Tällä retrohenkisellä laskurilla voit näyttää lähtölaskentaa haluamaasi hetkeen sekunnin tarkkuudella.

Laskurin perusosoite

https://idid.fi/extra/countdown/custom.html?time=2020-01-01-00-00

Määrittele päivämäärä ja aika, johon laskuri laskee parametrilla time.

Määrittele aika muodossa vvvv-kk-pp-hh-mm eli vuosi, kuukausi, päivä, tunti ja minuutti.

Esimerkissä on käytetty päivämäärää 1. tammikuuta 2020 klo 00.00.

Laskuri on responsiivinen eli sen koko muuttuu html-elementin mukana ja sitä voi käyttää kuinka leveänä tahansa. Tätä laskuria ei voi toistaiseksi muuttaa muotoiluparametreilla.

Laskurin lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön html-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä laskurin URL-osoite määrittelemälläsi ajankohdalla html-elementin osoitekenttään.
  3. Muista tallentaa sisältö. Valmista!

Huom.! Tämän html-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Tutustu myös artikkeliin

Uuden elementin lisääminen