Tuo ruokalistat automaattisesti infonäytöillesi haluamassasi muodossa helposti ja nopeasti iDiD AROMI Connectorin avulla.

Aloita iDiD AROMI Connectorin käyttö osoitteessa: http://menu.idid.fi/aromi/

AROMI Connectorin käyttö

Aromi sivusto: Valitse ateriapalvelujen tarjoaja.

Ravintolan tyyppi: Valitse aterian tyyppi, esimerkiksi kouluateriat tai hoivapalvelut.

Ravintola: Valitse ravintola tai toimipiste, jonka ruokalistan haluat näyttää.

Näkymä: Valitse, haluatko näyttää vain kuluvan päivän ruokalistan, koko viikon ruuat yhtenä listana vai koko viikon ruuat sivusuunnassa vaihtuvina päiväkohtaisina dioina.

Sarakkeet: Valitse, kuinka monessa sarakkeessa ruokalista esitetään. Jos valitset yhden sarakkeen, eri lounasvaihtoehdot esitetään allekkain, kun taas sarakkeilla ne näytetään vierekkäin. Useat sarakkeet ovat hyödyllisiä etenkin, jos näkymänä on lista.

Fontti: Valitse ruokalistan fonttikoko välillä XXXS - XXL tai jätä arvoksi oletuskoko eli Default. Default vastaa kokoa XL.

Fonttiväri: Valitse otsikon ja listan fonttiväri tai jätä arvoksi Default. Oletusväri eli default on musta.

Valinnat päivitetään välittömästi ja ruokalista näytetään esikatseluna valikon alla. Voit myös napsauttaa Avaa ruokalista nähdäksesi listan koko sivun kokoisena uudessa välilehdessä.

Ruokalistan lisääminen iDiD-sisältöön

1. Luo uusi sisältö, jossa haluat näyttää ruokalistat. Luo tai valitse html-elementti.
  2. Kopioi ruokalistan URL-osoite AROMI Connectorin valikon alimmasta kentästä ja liitä se html-elementin osoitekenttään.

Ruokalistanäkymä on läpikuultava, joten voit käyttää sen alla haluamiasi taustakuvia, mikäli haluat personalisoida listan ulkonäköä enemmän.