eGate Smart Building Innovation -järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden rakennustyömaiden sekä jo käytössä olevien rakennusten olosuhteiden reaaliaikaiseen seurantaan. Käytössä olevista antureista riippuen rakennuksista voidaan mitata mm. lämpötilaa ja kosteutta, hiilidioksiditasoja ja vaarallisten partikkeleiden määrää ja jopa työmaan hiilijalanjälkeä.

Nyt nämä tiedot voi esittää reaaliajassa myös infonäytöillä. Tiedot esitetään normaalisti html-elementissä.

Seurantatietojen esittämistä varten sinulla tulee olla käytössä eGate Smart Building Innovation -järjestelmä.

Lisää tiedot iDiD-sisältöösi seuraavasti:

1. Kirjaudu eGate-palveluun ja etsi infonäyttöosio.
  2. Luo valvontaraportin URL-osoite Luo linkki -toiminnolla.
  3. Kopioi valvontaraportin URL-osoite

4. Kirjaudu iDiD-hallintaan ja muokkaa sisältöä editorissa.
  5. Luo uusi sisältö, jossa haluat näyttää olosuhdetietoja.
  6. Luo tai valitse html-elementti.
  7. Liitä kopioimasi URL iDiD-hallinnassa html-elementin osoitekenttään.