eGate Smart Building Innovation -järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden rakennustyömaiden sekä jo käytössä olevien rakennusten olosuhteiden reaaliaikaiseen seurantaan. Käytössä olevista antureista riippuen rakennuksista voidaan mitata mm. lämpötilaa ja kosteutta, hiilidioksiditasoja ja vaarallisten partikkeleiden määrää ja jopa työmaan hiilijalanjälkeä.

Nyt nämä tiedot voi esittää reaaliajassa myös infonäytöillä. Tiedot esitetään normaalisti html-elementissä.

Seurantatietojen esittämistä varten sinulla tulee olla käytössä eGate Smart Building Innovation -järjestelmä.

Lisää tiedot iDiD-sisältöösi seuraavasti:

1. Luo uusi sisältö, jossa haluat näyttää olosuhdetietoja. Luo tai valitse html-elementti.
  2. Kirjaudu eGate-palveluun ja etsi infonäyttöosio.
  3. Kopioi valvontaraportin URL-osoite.
  4. Liitä kopioimasi URL html-elementin osoitekenttään.