Tämä ohje on tarkoitettu Samsung SSSP6-infonäyttöjä varten. SSSP6:n kanssa yhteensopivia tuotteita ovat Samsungin QMN- ja QBN-sarjoihin kuuluvat infonäytöt.

Aluksi

Asentaaksesi iDiD-toistimen Samsung Tizen -infonäyttöön tarvitset näyttöön sopivan kaukosäätimen. Lisäksi näytön tulee olla verkkoyhteydessä.

1. Käynnistä näyttö. Mikäli verkkokaapelia ei ole kytketty, aloitusruutu ilmoittaa asiasta. Aloita kytkemällä verkkokaapeli.

Ohjelmistoversion tarkistaminen

Suosittelemme tuoreimman firmware-ohjelmistoversion asentamista ennen laitteen käyttöönottoa.

1. Avaa asetukset painamalla kaukosäätimen MENU-painikkeesta. Aloita tarkistamalla, että näytössä on uusin ohjelmistoversio. Siirry nuolinäppäimillä valikossa alas kohtaan Support ja paina OK tai oikeaa nuolinäppäintä
  2. Siirry kohtaan Contact Samsung ja paina OK.
  3. Ohjelmistoversion (Software Version) tulisi olla 1090.5 (viimeiset viisi numeroa, korostettu alla). Mikäli laitteessa on tätä vanhempi ohjelmistoversio, se tulee päivittää ennen asetusten muokkausta ja iDiD-toistimen asentamista. Vanhemmilla versioilla laite ei näytä videoita oikein.
  4. Tarvittaessa päivitä ohjelmistoversio, jonka saat ladattua Samsung Lisence Management -palvelun Downloads-osiosta, osoitteesta:
    https://www.secslm.com
    Voit myös ladata ohjemistoversion iDiD-aineistopankista. Pyydä siihen PIN-koodi iDiD-tuesta.
    • Lataa ZIP-tiedosto, pura se usb-tikulle ja lyhennä kansion nimi muotoon KTM2ELAKUC
    • Suorita päivitys näytön Software Update -toimintoa käyttäen.

Näytön asetukset ja iDiD-toistimen asennus

1. Siirry nuolinäppäimillä valikossa kohtaan System.
  2. Paina kaukosäätimestä OK (nuolinäppäinten keskellä) tai oikeaa nuolinäppäintä ja siirry kohtaan Start Setup ja valitse se painamalla OK.
  3. Anna PIN-koodi (näkyy kuvassa: 0000) ja paina OK.
  4. Valitse kieli ja paina OK.
  5. Valitse näytön suunta (Landscape = vaaka, Portrait = pysty) ja paina OK
  6. Varmista, että Auto Power Off -valikossa on valittu Off ja paina OK.
    • Ruutuun ilmestyy ilmoitus verkkoyhteyden onnistumisesta. Ilmoitus poistuu hetken kuluttua eikä vaadi toimenpiteitä.
  7. Aseta päivämäärä ja aika. Siirry eteenpäin painamalla oikeaa nuolinäppäintä.
  8. Valitse Play via -valikosta URL Launcher.
  9. Kirjoita osoiteriville laitteen IP-osoitteen tilalle iDiD-sovelluksen osoite http://apt.idid.fi/tizen/SSSP6/ ja valitse näppäimistöstä lopuksi Done. Siirry seuraavaan vaiheeseen painamalla oikeaa nuolinäppäintä.
  10. Valitse Device Name -valikossa käytettävä näyttö, usein [Signage] Display 1.
  11. Kun toistin on valmis käytettäväksi, ruutuun ilmestyy teksti Complete. Siirry eteenpäin valitsemalla kaukosäätimellä OK.
  12. Paina ilmestyvässä ruudussa uudelleen OK.

13. Valitse kuvalähteeksi URL Launcher vasemmasta reunasta.

Rekisteröinti

1. Näyttöön ilmestyy iDiD-rekisteröintikoodi sekä päivämäärä. Ilmoita näytön sijainti iDiD-tukeen tai rekisteröi toistin itse, jos sinulla on tarvittavat oikeudet.
    Asennuksen päätteeksi näyttöön ilmestyy iDiD-toistimen rekisteröintikoodi sekä päivämäärä. Ilmoita koodi iDiD-tukeen tai rekisteröi toistin itse, jos sinulla on tarvittavat oikeudet.
  2. Ilmoita koodi tukeen osoitteessa support.idid.fi, sähköpostitse support@idid.fi tai puhelimitse numeroon 010 281 4350. Ilmoita koodin lisäksi organisaatio, jonka käyttöön näyttö tulee sekä tarkempi sijaintitieto (esimerkiksi aula, 3. kerroksen kahvihuone tms.).

iDiD-tuki

Verkossa: http://support.idid.fi

Sähköpostitse: support@idid.fi

Puhelimitse: 010 281 4350

Huom!

YouTube- ja Vimeo-videot eivät toimi Tizen-laitteilla, muut videot toimivat.

Sisällössä voi olla ainoastaan yksi video kerrallaan; samalla näytöllä voi kuitenkin olla useita eri sisältöjä, joissa on video.

Sisällöissä, joissa on videota, voi käyttää siirtymätehosteena vain suoraa leikkausta.