Aloita yhdistämällä toistinkoneeseen näppäimistö ja hiiri (tai näppäimistö, jossa on touchpad).

Jos iDiD on käynnissä, pysäytä se painamalla Ctrl + Alt + T, kirjoita terminaaliin ./stop ja paina Enter.

Klikkaa oikealla hiirenpainikkeella harmaata työpöytää ja valitse Network Manager.

Paina Add.

Valitse pudotusvalikosta Wi-Fi.

Valitse Create...

Syötä SSID-kenttään verkon nimi ja varmista, että Connection name on "Wi-Fi connection 1".

Valitse Wi-Fi Security -välilehti ja valitse salaustyyppi.

Syötä salasana (ja mahdolliset käyttäjätunnukset/sertifikaatit).

Paina Save

Käynnistä toistin uudelleen kirjoittamalla terminaaliin sudo reboot ja painamalla Enter.