1. Aloita yhdistämällä toistinkoneeseen näppäimistö ja hiiri (tai näppäimistö, jossa on touchpad).
  2. Jos iDiD on käynnissä, pysäytä se painamalla Ctrl + Alt + T, kirjoita terminaaliin ./stop ja paina Enter.
  3. Klikkaa oikealla hiirenpainikkeella harmaata työpöytää ja valitse Network Manager.
    (Vaihtoehtoisesti saat avattua Network Managerin terminaalikomennolla nm-connection-editor).
  4. Paina Add.
  5. Valitse pudotusvalikosta Wi-Fi.
  6. Valitse Create...
  7. Syötä SSID-kenttään verkon nimi ja varmista, että Connection name on "Wi-Fi connection 1".
  8. Valitse Wi-Fi Security -välilehti ja valitse salaustyyppi.
  9. Syötä salasana (ja mahdolliset käyttäjätunnukset/sertifikaatit).
  10. Paina Save
  11. Käynnistä toistin uudelleen kirjoittamalla terminaaliin sudo reboot ja painamalla Enter.