Huom. esimerkissä käytetyt arvot pitää korvata oikeilla tiedoilla.

Aloita yhdistämällä toistinkoneeseen näppäimistö ja hiiri (tai näppäimistö, jossa on touchpad).

Jos iDiD on käynnissä, pysäytä se painamalla Ctrl + Alt + T, kirjoita terminaaliin ./stop ja paina Enter

Klikkaa työpöytää hiiren oikealla korvalla ja valitse Network manager.

Valitse verkko, jota haluat muokata ja paina Edit (jos haluat asettaa staattisen ip:n langattomaan verkkoon, valitse Wireless connection 1).

Valitse IPv4 Settings ja valitse Method-kenttään Manual.

Painan Addresses-kentän vieressä Add ja syötä verkon tiedot kenttiin (DNS-palvelimet erotetaan pilkulla, välilyöntiä ei tarvitse).

Lopuksi tallenna muutokset painamalla Save.

Käynnistä iDiD uudelleen kirjoittamalla terminaaliin ./start && exit.