Rajoitukset WebOS 4.0 -käyttöjärjestelmässä

Ohjelmaversio ei tue css-injektointia.

Videot ja html-sisällöt eivät pyöri näytön ollessa offline.

Videot tulee tuoda näkyviin vain suoria leikkauksia käyttäen.

Sisällöissä tulee huomioida laitteiston muistin, prosessorin ja tallennustilan kapasiteetti, joka yleensä rajoittaa mm. videoiden käyttöä.
Suosittelemme ulkoista toistintietokonetta.

LG:n WebOS 4.0 -käyttöjärjestemällä varustettuihin infonäyttöihin voidaan asentaa iDiD-toistinohjelma verkosta.

Asennus

1. Ensimmäisellä käynnistyskerralla laite tarjoaa eri vaihtoehtoja asetusten tekemiseksi, valitse Go to Settings ja Start
  2. Aseta näyttö käyttämään automaattista aikavyöhykettä valitsemalla ensin General-valikko ja valikosta Time & Date

3. Aseta päälle Set automatically ja valitse soveltuva maanosa, maa ja kaupunki

4. Seuraavaksi valitse Ez Settings > SI Server Settings > ja vielä uudelleen sama kahdesta avautuvasta vaihtoehdosta

5. Aukeavasta valikosta valitse Application Launch Mode ja aseta se tilaan Local. (kts. kuva alla)
  6. Valitse Fully Qualified Domain Name ja aseta se tilaan On
  7. Kirjoita Fully Qualified Domain Name -valikon alla olevaan kenttään http://apt.idid.fi/application/4/com.lg.app.signage.ipk
    • Kytke tarvittaessa näyttöön näppäimistö. Huomaa, että näppäimistön asetuksissa käytetään kieliasetusta en-US (kauttaviivan saat painamalla tavuviiva-painiketta)
  8. Valitse Application Type: IPK ja paina OK
  9. Valitse Local Application Upgrade: REMOTE ja paina OK

10. Näyttö varmistaa, haluatko suorittaa toimenpiteen; Valitse Confirm

11. Mikäli toimenpide onnistui, näyttöön ilmestyy teksti Complete

12. Käynnistä näyttö uudelleen
  13. Jos näytölle ei ilmesty rekisteröintikoodia (kahdeksan sinistä numeroa), tarkista kotivalikosta, että Play via url on tilassa Off.

Rekisteröinti

Ensimmäisellä käyttökerralla näytölle tuleva rekisteröintikoodi pitää vielä välittää iDiD-tukeen sähköpostitse support@idid.fi  tai puhelimitse 010 281 4350 jotta näyttö voidaan rekisteröidä ja se alkaa näyttää oikeaa sisältöä.

Muista kertoa näytön sijainti (esim. Yritys Oy, taukotila 1), onko asennettu vaakaan vai pystyyn ja näytön resoluutio. Voit myös rekisteröidä toistimen itse, mikäli sinulla on rekisteröintiin oikeuttavat tunnukset.