Tuo ruokalistat automaattisesti infonäytöillesi haluamassasi muodossa helposti ja nopeasti iDiD Jamix Connectorin avulla.

Aloita iDiD Jamix Connectorin käyttö osoitteessa https://menu.idid.fi/jamix/

Jamix Connectorin käyttö

Hae: Kirjoita kaupungin nimi. Hakukentän alle ilmestyy saatavilla olevat asiakaskohteet. Kun painat haluamasi kohteen nimeä, alla olevat asiakas- ja keittiötunnuskentät täytetään automaattisesti.

Asiakas id ja Keittiö id: Haun sijaan voit halutessasi täyttää kohteen asiakas- ja keittiötunnuksen itse kohtiin asiakas id ja keittiö id.

Menutyyppi: Valitse aterian tyyppi, esimerkiksi sijainti tai ryhmä kuten päiväkodit tai koulut.

Menu: Valitse menu.

Kieli: Valitse kieli, jolla ruokalista näytetään.

• Huomaa, että valikossa näytetään aina kielivalinnat suomi, ruotsi ja englanti mutta ruokalistaa ei välttämättä todellisuudessa ole saatavilla kaikilla näistä. Tarkista valikon alla olevasta esikatselusta, että valitsemasi kieliversio on saatavilla.

Näkymä: Valitse, haluatko näyttää vain kuluvan päivän ruokalistan, koko viikon ruuat yhtenä listana vai koko viikon ruuat sivusuunnassa vaihtuvina päiväkohtaisina dioina.

Sarakkeet: Valitse, kuinka monessa sarakkeessa ruokalista esitetään. Jos valitset yhden sarakkeen, eri lounasvaihtoehdot esitetään allekkain, kun taas sarakkeilla ne näytetään vierekkäin. Useat sarakkeet ovat hyödyllisiä etenkin, jos näkymänä on lista.

Fontti: Valitse ruokalistan fonttikoko välillä XXXS - XXL tai jätä arvoksi oletuskoko eli Default. Default vastaa kokoa XL.

Fonttiväri: Valitse otsikon ja listan fonttiväri tai jätä arvoksi Default. Oletusväri eli default on musta.

Valinnat päivitetään välittömästi ja ruokalista näytetään esikatseluna valikon alla. Voit myös napsauttaa Avaa ruokalista nähdäksesi listan koko sivun kokoisena uudessa välilehdessä.

Ruokalistan lisääminen iDiD-sisältöön

1. Luo uusi sisältö, jossa haluat näyttää ruokalistat. Luo tai valitse html-elementti.
  2. Kopioi ruokalistan URL-osoite Jamix Connectorin valikon alimmasta kentästä ja liitä se html-elementin osoitekenttään.

Ruokalistanäkymä on läpikuultava, joten voit käyttää sen alla haluamiasi taustakuvia, mikäli haluat personalisoida listan ulkonäköä enemmän.