1. Avaa asetusvalikko painamalla kaukosäätimestä Home ja näppäilemällä 1 8 8 8.
  2. Valitse Apps.
  3. Valitse chromium.
  4. Lataa tiedostot https://apt.idid.fi/android/twa/idid_twa.apk ja https://apt.idid.fi/android/chromium.apk
  5. Paina Home ja sen jälkeen 1 8 8 8 ja valitse Apps.
  6. Valitse File manager ja siirry hakemistoon /storage/emulated/0/Download.
  7. Valitse chromium.apk valitse Open ja Install.
  8. Valitse Done.
  9. Valitse idid_twa.apk valitse Open ja Install.
  10. Valitse Done.
  11. Paina Home, näppäile 1 8 8 8 ja valitse Settings.
  12. Valitse Signage display.
  13. Valitse Custom app ja paina Select app.
  14. Valitse iDiD ja paina Save.
  15. Paina Home, näppäile, 1 8 8 8 ja valitse Apps ja iDiD.
  16. Klikkaa running in chrome -ilmoituksesta OK.
  17. Ruudulle tulee rekisteröintikoodi. Ilmoita koodi ja laitteen sisältötaso iDiD-tukeen osoitteeseen support@idid.fi tai 010 281 4350.