Osaa IAdean valmistamista toistintietokoneista voidaan käyttää iDiD-ohjelmiston kanssa.
Tämä ohje koskee testattua XMP-6250 -laitetta.

iDiD-käyttöönotto

1. Aloita liittämällä toistinkoneeseen näppäimistö ja hiiri.
  2. Avaa asetukset painamalla näppäimistöltä Alt + Tab.
  3. Napsauta hiirellä ruudun alareunaan avautuvan valikon keskimmäistä ikonia (Home).
  4. Valitse Set Content.
  5. Kirjoita HTML5 content URL -kenttään: https://idid2.fi/player
  6.  Tallenna muutos napsauttamalla Set.

7. Odota hetki, toistin käynnistyy automaattisesti.

Näyttöön ilmestyy 8-numeroinen rekisteröintikoodi. Ilmoita laitteen sijainti sekä ruudussa näkyvä koodi iDiD-tukeen osoitteessa support@idid.fi (tai rekisteröi laite itse, jos omat käyttöoikeutesi sallivat sen).

Lisätietoja

Lataa IAdea XMP-6250 käyttöohje:

https://support.iadea.com/hc/en-us/articles/213091506-XMP-6250

Ohje HTML5-playerin asennukseen muihin IAdea-playereihin:

https://support.iadea.com/hc/en-us/articles/213088426-How-do-I-display-HTML-page-on-IAdea-player-

Mikäli testaat omatoimisesti muuta mallia olevan IAdea-playerin toimintaa, olethan yhteydessä iDiD-tukeen, kiitos.