WebOs 4.0 laite on mahdollista ohjelmoida käynnistymään ja sammumaan haluttuina ajankohtina. Asetukset laitteelle saa päälle seuraavalla tavalla:

1. Paina kaukosäätimestä asetuspainiketta (Settings tai rattaan kuva).
  2. Valitse EZ Settings-välilehdeltä On/Off Scheduler, ja sieltä On/Off Time Setting.
  3. Aseta halutut päivät ja kellonajat laitteen käynnistymiselle.
  4. Aseta halutut päivät ja kellonajat laitteen sammumiselle.
  5. Muista varmistaa, että halutut ajastimet ovat aktiivisina.