Logga in

För att kontrollera infoskärmar när och var som helst, kontrollerar man IDiD-innehåll via webbläsare på sidorna för innehållskontroll. Du kan kontrollera innehåll med alla apparater som har internet-förbindelse.

För bästa användningsupplevelsen rekommenderar vi Google Chrome för innehållskontroll. Det är möjligt att använda innehållskontroll med andra vanliga webbläsare. Ifall att du upplever oväntade problem med funktionaliteter, prova igen med Google Chrome -webbläsaren.

Logga in på adressen idid.fi/manager

Användarnamnet är e-postadressen, som iDiD användarnamnet har blivit skapad till, t.ex. namn.efternamn@företag.fi.

Glömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord, kan du be om en länk för att sätta ett nytt:

1. Klicka länken Glömde du ditt lösenord? (Unohditko salasanasi?) - under fälten.
  2. Mata in din e-postadress och klicka Skicka instruktioner.
    • Du får en länk via e-post, så att du kan byta ditt lösenord.
  3. Mata in nya lösenordet och klicka Byt lösenord.
    • Du blir vidarebefordrad till inloggningssidan och kan logga in med nya lösenordet.

Logga ut

Din inloggning sparas, så sessionen avbryts inte även om du stänger fliken eller rutan. Kom dock ihåg att logga ut för datasäkerhetens skull, efter att du har slutfört ändringarna. Logga ut genom att klicka utloggningsknappen uppe i högra hörnet.