Med ett HTML-element kan du visa webbinnehåll, stiliserat eller direkt från källan. Fördelen med HTML-element är automatisk uppdatering, och därför används dem för att visa t.ex. väderprognoser, busstabeller och nyhetsrubriker. HTML-innehåll skräddarsydd för iDiD-skärmar hittar du under HTML-element i iDiD Support Center (http://support.idid.fi/sv-SE/support/home).

Välj elementet genom att trycka på det i innehållet eller elementets namn i elementmenyn.

Kopiera URL-adressen för innehållet du vill visa och klistra in det i elementets URL-fälte.

Spara innehållet genom att trycka på kryssrutan på den gröna bakgrunden.

Obs. Eftersom innehållet i HTML-element ändras automatiskt med källan, kan det inte spelas från den lokala datorn om anslutningen till Internet förloras. För att dina HTML-element ska fungera, koppla din iDiD-spelare till ett pålitligt nätverk.

Med hjälp av ett HTML-element kan du visa allt webbinnehåll, inom ramarna av upphovsrätt och licensiering, men vi har också skapat anpassningsbara, lätt implementerade material för iDiD-systemet, till exempel olika klockor, nyhetsflöden och visuella effekter. Se alla våra HTML-material här.

Läs mer om HTML-element och