När du loggar in på iDiD-hanteringen kommer du först fram till hemvyn.

På toppen visas namnet av nivån ditt användarkonto skapades på.

Dessutom kan du i hemvyn på en plats se nivåns aktuella aktiviteter. Du kan även ändra dina kontoinställningar i hemvyn.

Ändra iDiD-hanteringens språk i språkmenyn. Språkinställningen kommer att förbli densamma även mellan sessionerna.

Bläddra genom hierarkier med hjälp av Hoppa till nivå -menyn (gäller inte alla användare).

Välj antalet av tidigare aktiviteter som visas i Visa -menyn.

Du kan även redigera informationen som visas i hemvyn eller visa sessionerna som öppnats med ditt konto i inställningarna. Ändra inställningarna genom att trycka på kugghjulsikonen.

I Inställningar kan du välja om du vill se

• när du senast loggat in och ut ur hanteringen
  • skärmarna som är i offline-tillstånd­

Dessutom ser du information om dina tidigare sessioner.

Du kan stänga tidigare sessioner genom att trycka på Avbryt, till exempel om du misstänker att någon annan har loggat in på ditt konto.