Kalenterinäkymät - Exchange Connector

image


iDiD on tuttu näky jo monella työpaikalla ja sen kiitellyimpiä ominaisuuksia onkin monesta lähteestä saatavan tiedon esittäminen automaattisesti yhdessä paikassa. Tämä on mahdollista erilaisten integraatioidemme avulla. Tällä kertaa vastasimme käyttäjiemme toiveisiin tuomalla käyttöön uuden kalenteri-integraation, jolla kalenteriin merkityt tapahtumat voidaan tuoda infonäytölle yhtä helposti kuin säätiedotteet ja uutisotsikotkin.


Uusi Exchange connector on kalenteri-integraatio vailla vertaa. Integraation avulla valitun kalenterin tapahtumat tuodaan näytölle automaattisesti päivän, viikon tai kuukauden osalta ja haluttaessa menneet tapahtumatkin voidaan piilottaa. Infonäyttöjen sisällössä tiedon lisäksi tärkeää on kuitenkin myös ulkoasu. Tämän vuoksi lisäsimme connectoriimme useita teemoja, joiden avulla kalenterinäkymästä voi muokata mieleisensä näköisen. 


Koska kalenteri lisätään sisältöön html-elementtinä, muokkausmahdollisuudet laajenevat entisestään: Kalenteri voi olla pieni osa sisältöä tai koko ruudun kokoinen. Lisäksi läpikuultavaa kalenteria voi piristää lisäämällä sisältöön taustakuvan, joka tekee tapahtumakalenterista visuaalisesti mielenkiintoisen. Jokaisen asiakkaamme kalenteri näyttää erilaiselta, joten miksi se ei saisi näkyä myös ulkoasussa?


OHJE: 

http://support.idid.fi/fi/support/solutions/articles/11000028221-exchange-connector