Ilahduta oman organisaatiosi väkeä, asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi käyttämällä teemaan sopivaa iDiD-mallia.

Mallipohjat ovat käytettävissäsi sesongin ajan, minkä jälkeen poistamme ne tilaa viemästä.

Mallien kuvat muuttuvat teeman mukaan, ohjeen kuvissa pääsiäisenä käytössä olleet pohjat.

1. Kirjaudu iDiD-hallintaan ja navigoi tasovalikossa tasolle, jolle haluat luoda uuden sisällön.
  2. Siirry Sisältö-näkymään ja paina ruudun yläosassa Luo sisältö.
  3. Valitse näytöillesi sopiva sisältömalli (esim. pysty- tai vaakamalli), löydät sesonkimallit normaalista mallivalikoimastasi.
  4. Voit vaihtaa sisällön tervehdystekstin. Voit myös tarvittaessa muuttaa tekstin kokoa ja tasausta.
  5. Voit halutessasi vaihtaa myös taustakuvan Unsplash-elementin avulla. Ohje Unsplash-elementin käyttöön
  6. Kun kaikki on valmista, klikkaa vihreää "Tallenna"-nappia.

Huom. Mallipohjat sopivat FullHD -pysty- ja vaakanäytöille, mutta eivät LED-näytöille. Jos päivität rappukäytävänäyttöjä, muista käyttää rappunäyttökokoon tehtyä mallia. Rappunäyttömallit löytyvät, kun rullaat sivua alemmas, Taloyhtiömalli A4 1080x1530 -otsikon alta.