HUOM! Instagram Connector on uusittu Instagramin API-muutoksen vuoksi elokuussa 2020. Aiemmat Connector-yhteydet ja asiakastunnukset eivät muutosten vuoksi toimi, joten asiakastunnus ja Instagram-sisällöt tulee luoda Connectorin kautta uudelleen.

Haluatko näyttää yhtiösi uusimpia käänteitä Instagramia hyödyntäen? Näytä ne iDiD-sisällössä helposti html-elementin avulla!

Uuden iDiD-Instagram Connectorin avulla määrittelet helposti kerralla näytettävien kuvien määrän ja asettelun.

Aloita Instagram Connectorin käyttöönotto osoitteessa https://instagram.idid.fi

Instagram Connectorin käyttöönotto

1. Luo itsellesi uusi asiakastunnus.
  2. Ota talteen asiakastunnuksesi myöhempään käyttöön. Älä luovuta asiakastunnusta ulkopuolisten käyttöön.

3. Kirjaudu sisään Instagram-tunnuksellasi ja salasanallasi ja hyväksy tietojen jakaminen.

Instagram Connectorin käyttö

1. Aseta kuvien määrä, jonka haluat näyttää
  2. Kuvien rotaatiolla voit kääntää kuvia vinoon. Jos rotaatio on 0, kuvat näytetään suorissa riveissä.
  3. Kopioi osoite kentästä. Voit myös esikatsella kuvien esittämistapaa napsauttamalla Hae kuvasyöte (avautuu uuteen välilehteen).
  4. Uudella välilehdellä voit halutessasi vielä muuttaa kuvien määrää ja rotaatiota muokkaamalla osoiterivillä olevaa URLia. (count=1&mix=3 jossa count = kuvien lukumäärä ja mix = rotaatio)

Instagram-syötteen lisääminen iDiD-sisältöön

1. Luo iDiD-hallinnassa uusi sisältö, jossa haluat näyttää kuvat. Luo tai valitse html-elementti.
  2. Kopioi kuvasyötteen URL-osoite Instagram Connectorista ja liitä se html-elementin osoitekenttään.
    • Huom. Aineistossa on läpinäkyvä tausta. Laita sen taakse haluamasi taustakuva. Kuvat asemoituivat automaattisesti: Pystynäytölle päällekkäin, vaakanäytölle vierekkäin. Kun muutat elementin kokoa, kuvat skaalataan oikeaan kokoon automaattisesti.

3. Julkaise sisältö napsauttamalla vihreää.

Valmista!