Html-elementtien avulla voit esittää verkkoaineistoja joko valmiiksi muotoiltuna tai suoraan lähteestä. Html-elementtien etuna on esimerkiksi automaattinen päivitys ja niiden avulla esitetäänkin esimerkiksi sääennusteita, bussiaikatauluja ja uutisotsikoita. Erityisesti iDiD-näytöille luotuja valmiita html-aineistoja löydät esimerkiksi tukisivustomme osiosta HTML-elementit.


Valitse html-elementti napsauttamalla elementtiä sisällössä tai sen nimeä elementtivalikossa.Kopioi URL-osoite, jonka haluat esittää näytöllä ja kopioi se elementin osoitekenttään.Tallenna sisältö napsauttamalla vihreäpohjaista oikein-merkkiä ylälaidassa.


Huom. Koska html-elementeissä näytettävä sisältö vaihtuu syötteen mukaan, sitä ei voida esittää paikallisesta muistista, mikäli toistinkoneen verkkoyhteys katkeaa. Varmista html-elementtien toimivuus liittämällä iDiD-toistinkoneesi luotettavaan verkkoyhteyteen.


Voit esittää html-elementin avulla mitä tahansa verkkoaineistoa, tekijänoikeus- ja lisenssit huomioon ottaen, mutta olemme myös luoneet muokattavia, helposti käyttöön otettavia valmiita materiaaleja iDiD-näytöissä käytettäväksi, esimerkiksi erilaisia kelloja, uutisotsikkosyötteitä sekä visuaalisia tehosteita. Tutustu kaikkiin html-materiaaleihin täällä.


Suosittelemme aina tietoturvallisten https-alkuisten html-aineistojen käyttöä.


Tutustu myös artikkeleihin HTML-elementit sekä

Elementtien järjestys ja piilottaminen