Ajastetut sisällöt koostuvat erilaisista aineistoista, kuten tekstistä, kuvista ja nelikulmioista. Näitä aineistoja kutsutaan elementeiksi. Valmis sisältömalli sisältää elementit, joiden koko ja sijoittelu on mallissa etukäteen ääritelty ja joiden sisällön (kuten tekstin) voit vaihtaa tarpeidesi mukaan. Kun olet sisältöeditorissa, sisältöön lisätyt elementit sekä niiden näkyvyys esitetään sivun vasemman reunan elementtivalikossa.
Sisällössä käytettyjen elementtien kuten tekstin, kuvan tai taustavärinä käytetyn nelikulmion, keskinäisellä järjestyksellä on merkitystä. Listalla ylimpänä oleva elementti näkyy sisällössä päällimmäisenä. Voit järjestellä elementtien keskinäistä järjestystä mallissa tai piilottaa elementtejä, joita et halua käyttää sisällössä.Muuta elementtien järjestystä siirtymällä elementin nimen perässä olevan valikon päälle ja raahaamalla elementin nimi listalla haluamaasi kohtaan. Mikäli siirtämäsi elementti on samassa kohdassa jonkin toisen elementin kanssa, se voi peittää alle jäävän elementin kokonaan tai osittain elementtien sijainnista riippuen.


Mikäli käyttämäsi sisältömalli sisältää elementtejä, joita et halua näyttää muokkaamassasi sisällössä (esimerkiksi logo tai tekstikenttä), voit piilottaa ne. Piilota elementti painamalla elementin nimen edessä olevaa silmäkuvaketta. Kuvakkeen päälle tulee merkintä ja sisältö piilotetaan näkyvistä. Voit palauttaa sisällön näkyviin milloin tahansa painamalla silmäkuvaketta uudelleen.


Katso ohje videomuodossa:Tutustu myös artikkeleihin Uuden sisällön luominen ja

Sisällön muokkaaminen