LG:n WebOS 3.0 -käyttöjärjestemällä varustettuihin näyttöihin voidaan asentaa iDiD-toistinohjelma verkosta.

1. Pidä Settings-painiketta pohjassa, kunnes oikeaan yläkulmaan ilmestyy tyhjä ilmoitus.
  2. Paina kaukosäätimestä 8 0 8 0  ja sen jälkeen OK.
  3. Valitse REMOTE ja paina OK.
  4. Kun näytölle tulee teksti COMPLETE, käynnistä laite uudelleen.

Rajoitukset WebOS 3.0 -käyttöjärjestelmässä

• Sisällöissä tulee huomioida laitteiston muistin, prosessorin ja tallennustilan kapasiteetti, joka yleensä mm. rajoittaa tai estää videoiden käytön.
  • Ohjelmaversio ei tue css-injektointia.
  • Videot ja html-sisällöt eivät pyöri näytön ollessa offline.
  • Videot tulee tuoda näkyviin vain suoria leikkauksia käyttäen.
  • Näytön kierto -asetusta ei tule käyttää näytön asetuksissa. Pystynäyttöjä varten tehdään iDiD-hallintaan rekisteröintivaiheessa kiertoasetus.
  • Sisäisellä toistintietokoneella varustetut näytöt tulee aina liittää palomuurilla suojattuun tietoliikenneverkkoon.
  • Suosittelemme ulkoista toistintietokonetta.

Päivitetty 1.2.2021 TP