Ohje päivitetty 2.4.2020 evl.fi -sivustolla tapahtuneen lähdeaineiston osoitemuutoksen vuoksi

Lisää päivittäin automaattisesti vaihtuva Päivän sana infonäytöllesi html-elementtinä.

Valmiiksi muotoillun Päivän sanan osoite on:

https://rss.idid.fi/slides/?url=https:%2F%2Fwww.kirkkovuosikalenteri.fi%2Fpaivansana&count=5&interval=5&showTitle=0&showCaption=1&showContent=1&showDate=0&theme=martti

Sanan lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön html-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä syötteen muokattu osoite URL elementin osoitekenttään.
  3. Muista lopuksi tallentaa sisältö.

Valmis!