Sisäisellä toistintietokoneella varustetut näytöt tulee aina liittää palomuurilla suojattuun tietoliikenneverkkoon.

Tarvitset toistimen nollausta varten laitteen kaukosäätimen. Näytön infrapunasensori on laitteen oikeassa yläkulmassa, jonne kaukosäätimellä kannattaa osoittaa parhaan signaalin saamiseksi.

1. Paina kaukosäätimestä nopeaan tahtiin Home, 1, 8, 8, 8 (numerot eivät näy ruudulla): Näytölle ilmestyy neljän pääkohdan valikko (Settings, Apps, Network, Help).
  2. Valitse Settings: Näytölle aukeaa Androidin valikko.
  3. Valitse Apps (sovellukset) .
  4. Valitse iDiD.
  5. Paina Clear Data (Tyhjennä tiedot).
  6. Sammuta ja käynnistä näyttö.
  7. Näyttö vaatii uudelleenrekisteröinnin. Ilmoita rekisteröintikoodi ja näytön tunniste tai sijaintitieto iDiD-tukeen (tai rekisteröi itse, jos sinulla on siihen oikeudet).

support@idid.fi

Päivitetty 31.3.2021 TP