iDiD-ohjelmisto toistaa ajastettuja sisältöjä näytön yhteydessä toistintietokoneen välimuistista, jolloin internet-yhteyden katkeaminen ei vaikuta kuva- ja tekstisisältöjen toimintaan. Jos toistintietokoneen verkkoyhteys katkeaa, välittömästi verkosta päivittyvien html-aineistojen esittäminen kuitenkin keskeytyy. Lisäksi esimerkiksi uusien sisältöjen lisääminen tai muokkaukset aiempiin estyvät, mikäli näytön verkkoyhteys on katkennut. Tämän vuoksi etenkin isommissa organisaatioissa voi olla hyödyllistä seurata toistinten verkkoyhteyksien tilaa.

Tilaamalla offline-tiedotteet saat sähköpostiisi automaattisen viestin, kun käyttäjätunnuksesi tasolla tai sen alatasoilla oleva toistin ei ole ollut yhteydessä palvelimeen vähintään 2 tuntiin.

Tilaa offline-tiedotteet

1. Ollessasi Koti-näkymässä iDiD-hallinnassa paina Asetukset-painiketta.
  2. Ota offline-tiedotteet käyttöön painamalla Offline-tiedotteet.

Asetukset tallentuvat automaattisesti, kun poistut asetussivulta painamalla Takaisin.

Tiedotteet lähetetään käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseen.

Toistimet hallinnassa

Kun haluat tarkastella toistimiesi verkkoyhteyksiä, valitse vasemman reunan näkymävalikosta Toistimet. Näet kaikki toistimet, jotka toimivat tunnuksillesi luodulla tasolla tai sitä alemmilla tasoilla. iDiD-sisällönhallintajärjestelmä on asennettu toistintietokoneelle, joka huolehtii sisältöjen noutamisesta palvelimelta sekä niiden esittämisestä näytöllä.

Pääsääntöisesti jokaisella näytöllä on oma toistimensa, mutta yksi toistin voi ohjata myös useita näyttöjä, joilla halutaan näyttää identtistä sisältöä.

Halutessassi voit tarkastella toistimien verkkoyhteyksiä myös näkymävalikossa Koti. Näkymä esittää kartalla kaikki toistimet, jotka toimivat tunnuksillesi luodulla tasolla tai sitä alemmilla tasoilla.

Tutustu myös artikkeleihin Kotinäkymä

sekä Toistimet