1. Aloita yhdistämällä toistinkoneeseen näppäimistö ja hiiri (tai näppäimistö, jossa on touchpad).
  2. Paina ensimmäisenä Ctrl + Shift + 9
  3. Pysäytä iDiD-player painamalla Ctrl + Alt + ja kirjoita avutuvaan terminaaliin ./stop ja paina Enter. Terminaali saattaa aueta toisen ikkunan taakse, jolloin saat sen näkyviin painamalla Alt + Tab.
  4. Kun olet pysäyttänyt iDiD-playerin, klikkaa oikealla hiirenpainikkeella harmaata työpöytää ja valitse Network Manager.
    (Vaihtoehtoisesti saat avattua Network Managerin terminaalikomennolla nm-connection-editor).
  5. Paina Add.
  6. Valitse pudotusvalikosta Wi-Fi.
  7. Valitse Create...
  8. Syötä SSID-kenttään verkon nimi ja varmista, että Connection name on "Wi-Fi connection 1".
  9. Valitse Wi-Fi Security -välilehti ja valitse salaustyyppi.
  10. Syötä salasana (ja mahdolliset käyttäjätunnukset/sertifikaatit).
  11. Paina Save
  12. Käynnistä toistin uudelleen kirjoittamalla terminaaliin reboot ja painamalla Enter.