Julkinen ohje

Tarvikkeet

• Kaukosäädin
  • Näppämistö, jossa hiiri/piirtoalusta/trackpad (tai pelkkä hiiri). Kytke näppäimistö/hiiri näytön USB-porttiin. Hiiren avulla voit liikkua laitteen valikoissa kaukosäätimen sijaan ja suorittaa toimenpiteen 17 asennuksen lopussa.
  • Toimiva internetyhteys

Asennustapa 1: Asennusohjelman lataaminen suoraan verkosta

Tätä asennustapaa voi käyttää myös pelkällä kaukosäätimellä.

1. Avaa asetusvalikko painamalla kaukosäätimestä Home ja näppäilemällä 1888. (Yhdistelmä on näppäiltävä tasaisella rytmillä, jotta komento menee perille.)
  2. Valitse Apps.
  3. Valitse chromium.
  4. Lataa tiedostot kirjoittamalla osoiteriville ensin https://apt.idid.fi/android/twa/idid_twa.apk ja sitten https://apt.idid.fi/android/chromium.apk
  5. Paina Home ja sen jälkeen 1888 ja valitse Apps.
  6. Valitse File manager ja siirry hakemistoon /storage/emulated/0/Download.
  7. Valitse chromium.apk valitse Open ja Install.
  8. Valitse Done.
  9. Valitse idid_twa.apk valitse Open ja Install.
  10. Valitse Done.
  11. Paina Home, näppäile 1888 ja valitse Settings.
  12. Valitse Signage display.
  13. Valitse Custom app ja paina Select app.
  14. Valitse iDiD ja paina Save.
  15. Paina Home, näppäile, 1888 ja valitse Apps ja iDiD.
  16. Kytke Google Data Saver pois päältä.
  17. Klikkaa hiirellä (!) running in chrome -ilmoituksesta OK. (Tätä ei voi tehdä kaukosäätimellä)
  18. Ruudulle tulee rekisteröintikoodi. Ilmoita koodi ja laitteen sisältötaso iDiD-tukeen osoitteeseen support@idid.fi tai 010 281 4350.

Asennustapa 2: Asennus USB-muistitikkua hyödyntäen

Tämä tapa on nopeampi silloin, kun on tarve asentaa useita näyttöjä

1. Tallenna seuraavat tiedostot USB-tikulle
    - https://apt.idid.fi/android/twa/idid_twa.apk
    - https://apt.idid.fi/android/chromium.apk
  2. Avaa näytön asetusvalikko painamalla kaukosäätimestä Home ja näppäilemällä 1888. (Yhdistelmä on näppäiltävä tasaisella rytmillä, jotta komento menee perille.)
  3. Paina Home ja sen jälkeen 1888 ja valitse Apps.
  4. Valitse File manager ja siirry hakemistoon /mnt/usb-storage/
  5. Valitse chromium.apk valitse Open ja Install.
  6. Valitse Done.
  7. Valitse idid_twa.apk valitse Open ja Install.
  8. Valitse Done.
  9. Paina Home, näppäile 1888 ja valitse Settings.
  10. Valitse Signage display.
  11. Valitse Custom app ja paina Select app.
  12. Valitse iDiD ja paina Save.
  13. Paina Home, näppäile, 1888 ja valitse Apps ja iDiD.
  14. Kytke Google Data Saver pois päältä.
  15. Klikkaa hiirellä (!) running in chrome -ilmoituksesta OK. (Tätä ei voi tehdä kaukosäätimellä)
  16. Ruudulle tulee rekisteröintikoodi. Ilmoita koodi ja laitteen sisältötaso iDiD-tukeen osoitteeseen support@idid.fi tai 010 281 4350.

Ohje luotu: 06/2019

Ohje päivitetty 09/2020 TP