Asennukseen tarvitset

• 10BDL3051T
  • virtalähde
  • tyhjä FAT32 USB-muistitikku
  • internetyhteys (ethernet tai wifi)
    • USB-näppäimistö nopeuttaa asetuksien tekemistä; Huom! Laite käyttää US-näppäinasettelua l. kaksoispisteen saat painamalla Shift + Ö ja kauttaviivan tavuviiva-näppäimellä.

Esiasetukset

1. Lataa tiedostot https://apt.idid.fi/android/twa/idid_twa.apk ja https://apt.idid.fi/android/chromium.apk ja kopioi ne muistitikun juureen.
  2. Kytke USB-tikku sekä tarvittavat johdot näyttöön, virtajohto viimeisenä.
  3. Valitse ensimmäisenä asennuksessa käytettävä kieli ja aloita asennus painamalla start.
  4. Valitse verkon tyyppi (Ethernet tai WIFI).
  5. Mikäli käytät wifiä, tee verkon asetukset seuraavaksi. (nimi, salaustyyppi, salasana)
    1. Network SSID = wifiverkon nimi
    2. Security = Salaustyyppi
    3. Password = Salasana
  6. Valitse verkkoprotokollaksi DHCP
  7. Kohdassa Signage Display Settings valitse Skip
  8. Kohdassa Remote Control valitse Skip
  9. Kohdassa Clone Media Files from USB valitse Skip
  10. Esiasetukset ovat valmiit kun näytöllä on ao. kuva. Siirry tekemään perusasetuksia.

Perusasetukset

1. Paina kerran kotipainiketta (pyöreä painike laitteen takana) ja sen jälkeen äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta hetken aikaa.
  2. Kun vapautat painikkeen avautuu Password/PIN-kysely. Oletus-PIN on 1234.
  3. Seuraavaksi avautuu neljän kuvakkeen kotivalikko. Valitse koskettamalla Settings.
  4. Säädä näytön kirkkaus haluamaksesi valitsemalla Display ja Brightness.
  5. Säädä aika ja aikavyöhyke Date & Time -valikosta.
  6. Halutessasi aseta laitteelle automaattiset käynnistymis- ja sulkeutumisajat valikossa Signage Display → schedule → enable → valitse ajat. Muista valita lähteeksi Custom App kohdassa Input.

Toistinsovelluksen asennus

1. Palaa kotivalikkoon painelemalla tarvittava määrä paluunuolta navigaatiopalkin keskellä näytön alareunassa.
  2. Valitse kotivalikosta Apps.
  3. Avaa File Manager.
  4. Seuraa tätä polkua: mnt→usb_storage→USB_DISK1→chromium_apk→install.
  5. Asennuksen jälkeen valitse Done.
  6. Asenna vastaavalla tavalla myös idid.twa.apk.

Etätuen käyttöönotto

1. Palaa kotivalikkoon ja valitse Apps
  2. Avaa Chromium
  3. Kirjoita osoiteriville https://get.teamviewer.com/ididphilips
  4. Hyväksy käyttäjän 'connectingtalents' hallita kyseistä näyttöä valitsemalla Assign
  5. Merkitse muistiin laitteen asennuspaikka ja sarjanumero, joiden avulla etäyhteys saadaan liitettyä oikeaan käyttöpaikkaan. Sarjanumeron löydät myös valikosta Settings -> About -> Status.
  6. Ilmoita sarjanumerot ja asennuspaikat sekä laitteiden mahdollinen nimeäminen iDiD-tukeen: support@idid.fi tai puhelimitse 010 281 4350.

Viimeistely

1. Valitse kotivalikosta Settings.
  2. Valitse Signage Display ja Boot on Source → Input valitse aktiiviseksi Custom App.
  3. Valikossa Signage Display: custom app→select app→ valitse aktiiviseksi iDiD → Save.
  4. Valikossa System Tools: navigation bar→disable. Poistaa navigointivalikon.
  5. Käynnistä laite uudelleen (irrota virtajohto hetkeksi).