Asennukseen tarvitset

• 10BDL3051T
  • virtalähde
  • tyhjä FAT32 USB-muistitikku
  • internetyhteys (ethernet tai wifi)
    • USB-näppäimistö nopeuttaa asetuksien tekemistä; Huom! Laite käyttää US-näppäinasettelua l. kaksoispisteen saat painamalla Shift + Ö ja kauttaviivan tavuviiva-näppäimellä.

Esiasetukset

1. Lataa tiedostot https://apt.idid.fi/android/twa/idid_twa.apk ja https://apt.idid.fi/android/chromium.apk ja kopioi ne muistitikun juureen.
  2. Kytke USB-tikku sekä tarvittavat johdot näyttöön, virtajohto viimeisenä.
  3. Valitse ensimmäisenä asennuksessa käytettävä kieli (tässä ohjeessa kielenä englanti) ja aloita asennus painamalla start.
  4. Valitse verkon tyyppi (Ethernet tai WIFI) ja paina Next.
  5. Mikäli käytät wifiä, tee verkon asetukset seuraavaksi. (nimi, salaustyyppi, salasana)
    1. Network SSID = wifiverkon nimi
    2. Security = Salaustyyppi
    3. Password = Salasana
  6. Valitse verkkoprotokollaksi DHCP ja paina Next.
  7. Kohdassa Signage Display Settings valitse Skip
  8. Kohdassa Remote Control valitse Skip
  9. Kohdassa Clone Media Files from USB valitse Skip
  10. Esiasetukset ovat valmiit kun näytöllä on ao. kuva. Siirry tekemään perusasetuksia.

Perusasetukset

1. Paina kerran virtapainiketta (pyöreä painike laitteen takana) ja sen jälkeen äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta.
  2. Kun vapautat painikkeet avautuu Password/PIN-kysely. Oletus-PIN on 1234. Paina lopuksi OK.

3. Seuraavaksi avautuu neljän kuvakkeen KOTIVALIKKO. Valitse koskettamalla Settings.

4. Säädä näytön kirkkaus haluamaksesi valitsemalla Display ja Brightness.

5. Säädä aika ja aikavyöhyke Date & Time -valikosta.

6. Halutessasi aseta laitteelle automaattiset käynnistymis- ja sulkeutumisajat valikossa Signage Display → schedule → enable → valitse ajat. Muista valita lähteeksi Custom App kohdassa Input.

Toistinsovelluksen asennus

1. Palaa kotivalikkoon painelemalla tarvittava määrä paluunuolta navigaatiopalkin keskellä näytön alareunassa.
  2. Valitse kotivalikosta Apps.
  3. Avaa File Manager.
  4. Seuraa tätä polkua: mnt→usb_storage→USB_DISK1→chromium_apk
  5. Asenna sovellus painamalla install.
  6. Asennuksen jälkeen valitse Done.
  7. Asenna vastaavalla tavalla myös idid.twa.apk.

Etätuen käyttöönotto

1. Palaa kotivalikkoon painelemalla paluunuolta ja valitse Apps
  2. Avaa Chromium
  3. Kirjoita osoiteriville https://get.teamviewer.com/ididphilips
  4. Hyväksy käyttäjän 'connectingtalents' hallita kyseistä näyttöä valitsemalla Assign
  5. Hyväksyttyäsi yhteyden palaa takaisin kotivalikkoon painelemalla paluunuolta.

HUOM! Kannattaa merkitä muistiin laitteen sarjanumero, jonka löydät valikosta Settings -> About -> Status. Merkitse muistiin myös laitteen asennuspaikka. Näiden tietojen avulla etäyhteys saadaan liitettyä oikeaan laitteeseen.

Viimeistely

1. Valitse kotivalikosta Settings.
  2. Valitse Signage Display ja Boot on Source → Input valitse aktiiviseksi Custom App.
  3. Valikossa Signage Display: custom app→select app→ valitse aktiiviseksi iDiD → Save.
  4. Valikossa System Tools: navigation bar→disable. Huom! Tämä poistaa alareunan navigointivalikon näkyvistä, joten aktivoi toiminto vasta kun olet varmasti tehnyt kaikki tarvittavat asetukset.
  5. Käynnistä laite uudelleen irroittamalla virtajohto hetkeksi ja kytkemälle se sitten takaisin.
  6. Hyväksy kertaluonteiset Google Chromiumin käyttöehdot klikkaamalla Accept & continue.
  7. Kytke laitteen ehdottama Data Saver pois päältä liukukytkimellä.
  8. Hyväksy ilmoitus 'Running in Chrome' klikkaamalla OK.
  9. Ilmoita rekisteröintikoodi, sarjanumero ja asennuspaikka sekä laitteen toivottu nimeäminen iDiD-tukeen: support@idid.fi tai puhelimitse 010 281 4350.