Voit esikatsella sisältöjä Sisältö-näkymässä painamalla Esikatselu. Katseluhetkeen ajastetut sisällöt näytetään niiden esitysjärjestyksessä. Lue lisää esikatselusta täällä.

Jos tekemäsi uusi sisältö / sisältöön tekemäsi muutokset eivät näy oikein sisällön esikatselunäkymässä, kyse on yleensä siitä, ettei sisältönäkymä ole päivittynyt muutosten jälkeen. Päivitä näkymä painamalla näppäimistöstä F5 tai napsauttamalla selaimen päivityspainiketta.

Osaa html-sisällöistä ei mahdollisesti pystytä näyttämään esikatselussa CSS-muotoilujen tai sivuston esitysoikeuksien vuoksi. Tämä ei yleensä vaikuta sisällön näkymiseen infonäytöllä. Jos epäilet, ettei sisältä näy normaalisti infonäytöllä, ota yhteyttä tukeemme chatissa tai sähköpostitse osoitteella support@idid.fi.