Excel Connectorin avulla tuot näppärästi OneDrive/O365:stä päivittyvät työkirjat.

Aloita Excel Connectorin käyttö osoitteessa https://excel.idid.fi/

Excel Connectorin käyttöönotto

1. Rekisteröidy infonäyttöjä varten luodun käyttäjän O365-tunnuksilla connectoriin. (HUOM! käyttäjällä ei saa olla kaksivaiheinen tunnistautuminen käytössä). Infonäytöille tuotava Excel-taulukko jaetaan infonäyttö-käyttäjälle O365 Excelin jako-toiminnoilla.
  2. Mikäli haluat suojata asiakastunnuksen ja estää liittymän käyttö vain tietyistä IP osoitteista, täytä Sallittu IP/CIDR vinoviivalla (/) erottaen.
  3. Valitse työkirja ja tallenna valinta.

4. Valitse työkirjan sivu.

5. Valitse infonäytölle alue, joka sivulta näytetään. (HUOM! Excel O365 rajapinnasta johtuen, haettava alue täytyy olla melko pieni n.10x10 solua. Isompien alueiden haku rajapinnan kautta kestää huomattavan pitkään.)

6. Tuo muotoilut "Excel muotoilut" -kohdasta, tai muuta niitä itse alta. (HUOM! Excel solujen muotoilujen haku O365 rajapinnan kautta on raskas toimenpide ja saattaa kestää huomattavan pitkään isommilla taulukon solumäärillä.)

7. Voit tuoda sivun sisällön iDiDiin myös kaaviona. Mene tällöin "Kaavio"-välilehdelle, ja valitse kaavio pudotusvalikosta.

8. Kopioi alas generoitunut linkki sisältöön HTML-elementtinä.