Excel Connectorin avulla tuot näppärästi OneDrive/O365:stä päivittyvät työkirjat.

Aloita Excel Connectorin käyttö osoitteessa https://excel.idid.fi/

Excel Connectorin käyttöönotto

1. Rekisteröidy O365-tunnuksillasi (kaksivaiheinen tunnistautuminen ei saa olla käytössä).
  2. Mikäli haluat rajata esitettävät tiedot tiettyihin sijainteihin, täytä Sallittu IP/CIDR vinoviivalla (/) erottaen.
  3. Valitse työkirja ja tallenna valinta.

4. Valitse työkirjan sivu.

5. Valitse alue, joka sivulta näytetään.

6. Tuo muotoilut "Excel muotoilut" -kohdasta, tai muuta niitä itse alta.

7. Voit tuoda sivun sisällön iDiDiin myös kaaviona. Mene tällöin "Kaavio"-välilehdelle, ja valitse kaavio pudotusvalikosta.

8. Kopioi alas generoitunut linkki sisältöön HTML-elementtinä.