Kun olet ilmoittautunut iDiD-koulutukseen osoiteessa https://www.idid.fi/koulutus lähetämme sinulle sähköpostikutsun ennen koulutuksen aloitusta.

Sähköpostista löytyy etäkokouksen liittymislinkki

Teams-kokouksen linkki avautuu verkkoselaimeesi. Mikäli sinulla ei ole Teams-tiliä eikä Teams-sovellusta klikkaa Join on the web instead-linkkiä.

Verkkoselain pyytää tämän jälkeen lupaa tietokoneesi mikrofonin ja kameran käyttämiseen. Klikkaa "Salli" tai "Allow" -nappia:

Kokousnäkymä avautuu, ja näet tietokoneesi videokameranäkymän. Jotta koulutus sujuisi mahdollisimman mutkattomasti, pyydämme poistamaan sekä kameran että mikrofonin pois käytöstä. Kameran ja mikrofonin käytöstäpoisto tapahtuu alla olevan esimerkkikuvan punaisella ympyröidyistä valintanapeista:

Kirjoitathan vielä nimesi, jotta kouluttaja tietää sinun osallistumisestasi koulutukseen

Hienoa! Nyt olet koulutuksen odotustilassa, selaimen näkymä on seuraavan näköinen:

Koulutus alkaa, ja näkymä muuttuu sen mukaisesti. Voit aktivoida mikrofonisi koulutuksen loppupuolella, mikäli sinulla on kommentoitavaa tai kysyttävää koulutuksesta.