Siemensin tekniikalla toteutetuista aurinkopaneeleista saadaan tuotantomäärät ja vertailuarvot html-elementtinä iDiD-infonäytöille. Lisäämistä varten tarvitset kohteen id-tunnisteen.

Html-elementin osoite on muotoa:

https://energia.idid.fi/?type=s&id=xxxxxxxxxxxx&style=font-black&sections=home car led sauna

Osoitteen sections-paramentiksi voidaan laittaa halutut vertailutiedot, paljonko tuotetulla energiamäärällä saa. Käytettössä olevat vaihtoehdot: home, car, led, sauna.

Yllä olevassa esimerkkikuvassa on punaiseen taustakuvaan yhdistetty valokuva ja sen viereen valkoisella kohteen paneelien tuottotiedot hyvin harmaana talvipäivänä.