Ala käyttää uutta connectoria osoitteessa https://widgets.idid.fi/public-transport/configure/.

Public-transport connectorin avulla saat infonäytöillesi aina ajan tasalla olevat julkisen liikenteen aikataulut. Näin käytät Public-transport connectoria:

1.     Valitse julkisen liikenteen alue pudotusvalikosta.

2.     Kirjoita hakuetäisyys tekstikenttään.

3.     Kirjoita pysäkin osoite tekstikenttään ja klikkaa ”Hae”.

4.     Valitse haluamasi pysäkki alle ilmestyvästä valikosta.

5.    Muokkaa alta elementin asetuksia–muun muassa tekstin väriä ja yläpalkin asetuksia.

6.     Kopioi alas generoitunut linkki sisältöeditorissa HTML-elementin URL-kenttään.

Käytössä olevat alueet ovat Tampere, HSL, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi ja Vaasa.

HUOM! Joissakin tapauksissa linjan numerointi tulee aineistosta tietyillä reiteillä väärin. Tätä on huomattu ainakin HSL:n ja TKL:n aineistoissa.

Linjan numerointi voidaan korjata seuraavasti:

Väärä linjanumero 82

Muutos oikeaan linjanumeroon (80) tapahtuu lisäämällä URL:n perään &linenames=82-80

Mikäli useita linjoja on väärin, voidaan korjaus tehdä pilkulla erottaen esimerkiksi: &linenames=82-80, 83-81