Connectori on betassa. (eli connectorin toiminnassa saattaa esiintyä ongelmia)

Uuden connectorin configuraattori löytyy osoitteesta https://widgets.idid.fi/beta/public-transport/configure/.

Uusi connectori löytyy osoitteesta https://widgets.idid.fi/beta/public-transport/.

Connectori vaatii 2 parametriä region ja id. id parametri on pysäkin tunnus joka löytyy matka.fi:stä. Hsl id:stä pitää poistaa HSL: alkuosa. region on pysäkin alue (esim. hsl tai tampere).

Esim.

https://widgets.idid.fi/beta/public-transport/?id=1201130&region=hsl

https://widgets.idid.fi/beta/public-transport/?id=1000&region=tampere

Käytössä olevat alueet ovat tampere, hsl, hämeenlinna, joensuu, jyväskylä, kajaani, kotka, kouvola, kuopio, lahti, lappeenranta, mikkeli, oulu, rovaniemi ja vaasa.