Microsoft on muuttanut tapaa, jolla kirjautumiseen käytetyn domainin tieto voidaan välittää sovelluspalvelun tietoon. Domain pitää nyt viedä vastauksena kirjautumisen osoitetiedoissa ja vastaava muutos pitää tehdä myös metadatan osoitteeseen. Seuraavassa ohjeet kuinka voitte korjata vastausosoiteen ja metadatan URL:t oikeiksi.

Kirjautuminen korjataan menemällä AzureAD sovellusten hallintaan ja siellä edelleen iDiD Manager sovelluksen hallintaan. Hallinnassa muokataan Single Sign-on asetuksista kohtaa Basic SAML Configuration.

1. Muokkaustilassa lisätään Reply URL osoitteen perään tunnistautumisessa käytettävän sähköpostiosoitteen domain. Reply URL osoitteeksi tulee siis https://idid2.fi/saml/assert/<domain>

• Huomaa, että kohta <domain> täytyy vaihtaa sähköpostiosoitteen domainiksi. Esimerkiksi jos teidän sähköpostiosoite olisi kayttaja@sahkopostiosoite.fi, domain olisi tällöin sahkopostiosoite.fi.

Tarkista vielä että kyseinen Reply URL on asetettu oletukseksi (Default).

2. Lisää metadatan Identifier osoitteen väliin sähköpostiosoitteen domain, jolloin osoite tulee muotoon: https://idid2.fi/saml/<domain>/metadata.xml

• Huomaa, että tässäkin kohdassa <domain> täytyy vaihtaa sähköpostiosoitteen domainiksi. Esimerkiksi jos teidän sähköpostiosoite olisi kayttaja@sahkopostiosoite.fi, domain olisi tällöin sahkopostiosoite.fi.

Muista tallentaa muutokset Save-painikkeella