Unsplash-kuvapankista voi tuoda suoraan iDiDiin miljoonia vapaasti käytettäviä kuvia.

1.      Aloita luomalla uusi sisältömalli tai sisältö iDiDiin.

2.     Klikkaa ”Luo elementti” -valikon alta ”Unsplash” -kuvaketta (vaatii vähintään taiteilijan käyttöoikeuksia).

3.     Käytä englanninkielisiä hakusanoja löytääksesi kuvia, ja valitse mieleisesi kuva klikkaamalla. Esimerkiksi hakusanoilla ”white background” saa tulokseksi vaaleita taustakuvia.

4.     Halutessasi valitse ”Kuvan sijoitus” -pudotusvalikosta vaihtoehto ”Täytä & rajaa”, niin kuva täyttää koko ruudun.

5.     Klikkaa painiketta ”Vaihda Unsplash-kuva”, jos haluat vaihtaa kuvan nopeasti toiseksi. Toimi taas kohdan 3 mukaisesti.

Ohjevideo Unsplash-elementin lisäämisestä sisältömalliin:

Ohjevideo Unsplash-elementin käyttämisestä sisällössä: