Voit tilata maksuttomia tunnuksia iDiD-hallintaan lähettämällä vapaamuotoisen sähköpostin osoitteeseen support@idid.fi. Sisällytä viestiin ainakin tulevan käyttäjän nimi ja sähköpostiosoite sekä tunnusten sijainti organisaationne hierarkiassa, jos se on tiedossa.

Kun tunnus on luotu, järjestelmä lähettää uudelle käyttäjälle sähköpostiviestin, jossa on tietoa järjestelmän käytöstä ja linkki salasanan asettamiseen. Osoitteessa idid.fi/koulutus on tietoa maksuttomista iDiD-käyttökoulutuksista.

Lue lisää Käyttäjärooleista