Mobiili-infonäkymä - iDiD Portable

image


Infonäyttö, tuo näyttävä ruutu aulassa, ikkunassa tai toimistossa. Digitaaliset näytöt toimivat sisäänheittäjinä, sähköisinä ilmoitustauluina ja aikataulujen esittäjinä, mutta miten ne tavoittavat liikkuvan työn tekijät? Helposti, kun käytössä on iDiD Portable!


Kehitimme iDiD Portablen palvelemaan erityisesti liikkuvan tietotyön tekijöitä. Sen avulla huolella luomasi sisällöt tavoittavat nekin työntekijät, joiden tehtävänkuva vie heidät toimiston ulkopuolelle. iDiD Portablella oman organisaation sisällöt on nähtävillä millä tahansa mobiililaitteella reaaliajassa. Organisaatiolle luodun yksilöllisen sivun voi avata millä tahansa yleisesti käytettävällä selaimella, jolloin mikä tahansa laite muuntautuu käden käänteessä omaksi henkilökohtaiseksi infonäytöksi, oli kyse sitten älypuhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta.


Enää eivät tiedotteet, aikataulut ja tervehdykset jää näkemättä heiltäkään, jotka työ vie pois kiinteän työpisteen ääreltä.

Oppilaitoksissa iDiD Portable tuo tärkeät tiedotteet opiskelijoille ja henkilökunnalle omaan mobiililaitteeseen mukaan silloinkin, kun ollaan poissa käytävien ja aulojen infonäyttöjen ääreltä. 


Kauppakeskuksen mainokset kulkevat mukavasti taskussa mukana iDiD Portablella koko kauppareissun ajan tai se muistuttaa kotonakin, mitä läheisessä viihdekeskuksessa on milloinkin tapahtumassa. 


Tiedustelut myynti@idid.fi. 

 


1 person gillar detta